O nama

Automobile Vidović  bavi se zastupništvom i prodajom automobila. Ovlašteni smo zastupnici velikog broja autokuća s područja Njemačke i Austrije. Automobile Vidović, čini skup provjerenih zasebnih autokuća. Pri kupovini vozila, moguće je povoljno financiranje putem banaka (što obuhvaća građane koji su zaposleni u zemlji gdje se autokuća nalazi po određenim uvjetima koje je banka odredila). Nadalje, stojimo na raspolaganju prilikom sigurnog izvoza vozila u treću zemlju. Svaka stranka je individualna te ćemo se maksimalno svakome posvetiti u rješavanju postavljenih zadaća.

Prilikom kupovine vozila, dobivate doživotnu garanciju na porijeklo vozila i kilometre. Uz to, dobivate i pismenu garanciju na vozilo (ovisno za koje tržište vozilo uzimate) koja se može razlikovati od godine proizvodnje vozila, stanja i kilometraže.

U ponudi je oko 500 vozila, a svaki dan nam dolazi desetak novih. Na našoj stranici možete pogledati sva vozila koja su trenutno u ponudi kao i sve podatke o njima. Ukoliko odlučite osobno doći u naše salone, ugovorit ćemo termin te će Vam naše osoblje pri posjeti biti na usluzi. Pružamo sve potrebne informacije i pomoći pri odabiru Vašeg vozila.

Na tržištu preovladavaju niskokvalitetna rabljena vozila ili vozila čiju je kvalitetu teško odrediti. Iz tog razloga,  kupnja je zahtjevan i rizičan zadatak.

 Rabljena vozila koja kupujete, ispitana su prije stavljanja u prodaju i imaju poznatu povijest.

Vozila su besprijekorna te ukoliko imaju nedostataka, na vrijeme budete upoznati s njima.

Osim prodaje vozila nudimo Vam mogućnost zamjene po sistemu “staro za staro”. Uz najpovoljnije linije kreditiranja nudimo Vam uslugu osiguranja, prijevoza i održavanja Vašeg vozila.